• Veľkonočná svätá spoveď

          • Veľkonočná Svätá spoveď v školskej kaplnke

            3. - 4. apríla 2023 / pondelok - utorok

            od 8.30 hod. - 11.30 hod.

            Pôstne obdobie nás pozýva duchovne sa pripraviť na oslavy Kristovho vykupiteľského diela. Súčasťou tejto prípravy je i zmierenie sa s Bohom vo svätej spovedi. Človek sa ňou obracia k Bohu, vyznáva svoje hriechy a ľutuje ich. Sviatosť pokánia, nazývaná aj svätá spoveď alebo sviatosť zmierenia, odpustenia, obrátenia, patrí medzi uzdravujúce sviatosti, je prostriedkom k tomu, aby človeku boli odpustené hriechy, mal jasno vo svedomí a pokoj v duši.

          • Zbierka HODINA DEŤOM

          •    Vo štvrtok 21.3.2023 zaplavili celé Slovensko žlté pokladničky s maskotom Hugom.

               Je to celoročná verejná zbierka, ktorá už 23 rokov nepretržite podporuje projekty zamerané na pomoc deťom, mladým ľuďom a rodinám v ohrození a v rôznych krízových situáciách.

               Za pomoci našich dobrovoľníkov, žiakov II. GDMPS a III. GDMPS triedy sme vyzbierali veľmi peknú finančnú čiastku. Najviac peňazí v pokladničke mali žiačky z II. GDMPS triedy, potom ostatní žiaci z ich triedy a na poslednom mieste žiaci z III. GDMPS triedy. Ďakujeme za ich radostné nasadenie pomôcť aj takýmto spôsobom tým, ktorí takúto pomoc potrebujú.

          • Výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa CSOŠE P. G. Frassatiho v Bratislave

          •  

            Rímskokatolícka cirkev, Bratislavská arcidiecéza, ako zriaďovateľ Cirkevnej strednej odbornej školy elektrotechnickej P. G. Frassatiho, Vazovova 12, Bratislava, podľa zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vyhlasuje výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa Cirkevnej strednej odbornej školy elektrotechnickej P. G. Frassatiho, Vazovova 12, Bratislava, s predpokladaným nástupom od 1. augusta 2023.Prihlášku s požadovanými dokladmi zasielajte do 16. apríla 2023. Všetky potrebné informácie sú uvedené v prílohe.

          • Riaditeľské voľno

          • Z dôvodu konania sa maturitných skúšok v dňoch 14.3. a 15.3.2023 budú mať žiaci I.GDME, I.GDMPS, II.GDME, II.GDMPS a III.GDME riaditeľské voľno.

            Žiaci III.GDMPS triedy budú mať riadne prax vo firme a riaditeľské voľno len v deň, ktorý by mali vyučovanie v škole. (T.j. sk. MPS 1 - 14.3.2023, sk. MPS 2 a GDM 3 - 15.3.2023).