• Vyučovanie počas výmeny okien na budove Vazovova 10,12

          • Od 1.3.2024 bude prebiehať výmena okien na budove Vazovova 10, 12. Z tohoto dôvodu bude teoretické vyučovanie prebiehať dištančnou online formou prostredníctvom MS Teams-u.

            Vyučovanie bude prebiehať podľa platného rozvrhu. Žiaci sú povinní pripájať sa na vyučovacie hodiny. Absencia na hodinách bude riadne evidovaná. Prosíme žiakov, aby sa počas online hodín riadne sústredili, zapájali sa a samozrejme sa slušne správali.

            Vyučovanie odborného výcviku v budove na Radlinského 28 a prax vo firmách bude prebiehať prezenčne bez zmeny.

            Žiakom II.GDME a II.GDMPS vyučovacie hodiny teoretického vyučovania, ktoré sú pred 4-hodinovým OVY budú odpadávať, nakoľko sa žiaci presúvajú do školy na prezenčné vyučovanie OVY.

            Termín ukončenia prác a nástup žiakov na prezenčné teoretické vyučovanie bude včas oznámený.

             

             

          • Popolcová streda – 14. februára 2024

          • Pôstne obdobie je prípravným štyridsaťdňovým obdobím na slávenie Veľkonočného tajomstva. Pôstna príprava na Veľkú noc začína Popolcovou stredou a vstupujeme do obdobia, ktoré môže byť pre nás veľmi požehnaným časom. Zároveň dobrou prípravou na slávenie dôležitých udalostí Veľkej noci, ako je Kristovo utrpenie, jeho obeta a láska k nám. Nech je pre každého z nás obdobie Veľkého pôstu časom milosti, modlitby, posvätenia a predovšetkým obnovenia nášho vzťahu k Bohu a blížnym.

          • Rozvrh na 12.2.2024 - 16.2.2024

          • Z dôvodu účasti žiakov a pedagógov na Lyžiarskom výcvikovom kurze bude zmenený rozvrh hodín. Prosíme o pozorné čítanie aj informácií uvedených v poznámkach na daný deň.