• Predĺženie dopravy v ISIC karte

          • Predĺž si platnosť zľavy na dopravu na Preukaze študenta na rok 2020/2021. Ak pokračuješ v štúdiu a chceš naďalej využívať svoj preukaz ako dopravnú kartu, zľavu využívanú v doprave prostredníctvom čipu si predĺžiš zaslaním SMS podľa nasledujúcich krokov:

            1. Na číslo 8844 pošli SMS v tvare: TC medzera priezvisko medzera číslo čipu  (priezvisko uvádzaj ako na preukaze a bez diakritiky, príklad SMS: TC Mrkvicka 1042019005).
            1. Príde ti potvrdzujúca SMS, ktorá je spoplatnená sumou 3 €. Ostatné SMS sú bezplatné.
            2. Po prijatí potvrdzujúcej SMS  prilož kartu k terminálu na svojej škole (terminál bude opäť dostupný od 24.8.2020 v kancelárii Mgr. Švorcovej) alebo k verejnému terminálu (mapa je na www.preukazstudenta.sk, napr. na autobusovej alebo vlakovej stanici v Bratislave pri informáciách). Terminál ti predĺži platnosť zľavy na  dopravu na čipe preukazu.

            Viac info na www.preukazstudenta.sk alebo kontaktuj TransData, tel.: 0905 384 092 (pracovné dni 7:00-15:00), email: preukazstudenta@transdata.sk.”

          • ISIC preukaz pre nových žiakov

          • Prihláška - žiadosť o vydanie ISIC karty:

            ELC_SS_studenti_pre_co-brandove_preukazy_so_SS_MAR_2020(1).docx

            Vyplnenú prihlášku (obe strany) spolu s poplatkom 20 € môžete v euroobale odovzdať na sekretariáte školy (Vazovova 12 - pri vchode je zvonček) od 24.8.2020. 

            Karty budú žiakom objednávané v mesiaci august. Keď budú vyhotovené a doručené do školy, budeme vás kontaktovať. Nezabudnite teda na prihláške uviesť svoje telefónne číslo.

             

            Karty žiakom, ktorí odovzdali žiadosť a poplatok do 8.7.2020, boli už objednané a po doručení bude na stránke školy oznam, kedy si ich môžu prísť prevziať.

             

          • Oznam

          • Oznamujeme žiakom a rodičom, že  škola zostane zatvorená a pokračuje v dištančnom vzdelávaní do 30.6.2020.

            Žiaci si prídu prevziať vysvedčenie dňa 30.6.2020 podľa rozpisu. Učebnice sa budú vracať na začiatku septembra. Prosíme žiakov o dodržanie určeného času, nezhromažďovať sa pred školou, mať  na tvári rúško a dodržiavať  odstup 2 m.

          • Prijímacie konanie na voľný počet miest (druhý termín)

          •   CSOŠE P.G.Frassatiho oznamuje, že 23. júna 2020 prebehne prijímacie konanie na nenaplnený počet miest denného štúdia (druhý termín) pre odbory:

            3447 K grafik digitálnych médií – 2 voľné miesta

            2682 K mechanik počítačových sietí – 2 voľné miesta

            2697 K mechanik elektrotechnik – 2 voľné miesta

              Prihlášky posielajte do 22. júna 2020 cez Edupage, email alebo poštou. Rozhodujúci je dátum doručenia.

          • Prikázaný sviatok - 11.06.2020

          • Sviatok Najsvätejšieho Tela a Krvi je oslavou daru Eucharistie a úcty k Spasiteľovi, skutočne prítomnému pod spôsobom chleba a vína vo Sviatosti Oltárnej. V tomto úžasnom tajomstve Pánovej blízkosti a reálnej prítomnosti, si odnášajme Eucharistického Krista vo svojich srdciach, ako najvzácnejšieho hosťa, priateľa a brata všade tam, kde plníme svoje povinnosti veriaceho človeka.