• Začiatok školského roka 5.9.2022

          • 1. ročník - stretnutie žiakov na dvore Radlinského 28 o 8:00 - žiaci budú rozdelení do tried a v sprievode triednych učiteľov sa presunú do učební na Vazovovej

            2. – 4. ročník - stretnutie s triednymi učiteľmi v triedach na Vazovovej o 8:00 hod

             

            Žiaci dostanú v triedach základné informácie k začiatku školského roka a o 8:45 sa presunú spolu s triednymi učiteľmi do kostola Blumentál, kde bude o 9:00 slávnostná svätá omša, na ktorú srdečne pozývame aj rodičov. Prosíme všetkých o vhodné oblečenie (dlhé nohavice).

             

            Upozornenie: Všetci žiaci musia v deň nástupu do školy odovzdať písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti ( https://www.minedu.sk/data/att/24230.pdf ). 2. - 4. ročník stačí poslať cez Edupage, 1.ročník prosíme odovzdať vytlačené a podpísané zákonným zástupcom.

             

          • Polovica prázdnin za nami...

          • Prázdninové dni akoby rýchlejšie ubiehali ako dni v školskom roku. Prajeme všetkým našim študentom, aby ste si ich ešte užili, tešili sa z každého dňa a prežili veľa krásnych chvíľ so svojimi blízkymi a priateľmi.

          • Maturanti a h o j!

          • V školskom roku 2021/2022 sme sa rozlúčili s našimi maturantmi slávnostnou svätou omšou, ktorú celebroval náš duchovný otec školy vdp. Ivan Slepčan. Po jej skončení bolo slávnostné odovzdávanie maturitných vysvedčení za prítomnosti rodičov a priateľov našich maturantov. Prajeme našim absolventom všetko dobré a úspešné vykročenie s Božím požehnaním do ich ďalšieho života.