• Prerušenie prezenčného vyučovania v triede III.GDMPS

          • Kvôli pozitívnemu výsledku na Covid-19 u žiaka triedy III.GDMPS, od zajtra – 26. októbra 2021 /utorok/ do 1. novembra 2021 vrátane, prerušujem prezenčné vyučovanie len v triede III.GDMPS a nariaďujem dištančné online vyučovanie cez MS Teams podľa riadneho rozvrhu hodín. Prosím zákonných zástupcov, aby zabezpečili prítomnosť svojich detí na hodinách z domu. Návšteva dištančných hodín je povinná.

            Karanténa podľa vyhlášky č. 252 ÚVZ SR platí pre úzke kontakty a je 10 dňová (počíta sa od posledného dňa kontaktu s pozitívnou osobou). Riadne očkované osoby a osoby, ktoré prekonali ochorenie (do 180 dní) a nemajú žiadne príznaky ochorenia COVID-19, na nich sa karanténa nevzťahuje.

             

          • Sviatosť birmovania

          •    V sobotu 23. októbra sa v kostole Blumentál uskutočnila slávnosť vysluhovania sviatosti birmovania. Z rúk pomocného biskupa bratislavskej arcidiecézy Mons. Jozefa Haľka túto sviatosť prijalo aj osem našich študentov.  Mons. J. Haľko vo svojej homílii zdôraznil, že birmovka ako sviatosť kresťanskej dospelosti je zdokonalením ich krstného záväzku, dáva im možnosti a silu pri konaní dobra a zároveň poskytuje ochranu pred zlom.

               Vyjadril svoju túžbu, aby sa naši birmovanci otvorili pôsobeniu Ducha Svätého, aby ich premieňal, a tak mohli napĺňať svoje jedinečné povolanie ktoré majú.

          • Poľsko 2021 - ERASMUS+

          • V rámci projektu s názvom Počítačové zručnosti pre lepšie zamestnanie sa - Computer Skills for Better Employment sa naši študenti odboru Mechanik počítačových sietí zúčastnili v termíne od 26.9. do 9.10. 2021 dvojtýždennej pracovnej stáže v partnerskej škole v meste Bytom v Poľsku. Po úspešnej obhajobe záverečnej práce získali študenti Certifikát o účasti ako aj Europass Mobilita.

          • Lisabon 2019

          • Video o voľnočasových aktivitách našich študentov odboru Grafik digitálnych médií, ktorí sa v rámci projektu Počítačové zručnosti pre lepšie zamestnanie sa - Computer Skills for Better Employment v termíne od 23.9. do 4.10.2019 zúčastnili dvojtýždennej pracovnej stáže v partnerskej škole v hlavnom meste Portugalska, v Lisabone.

          • Oznámenie

          • Kvôli pozitívnemu výsledku na Covid-19 u žiaka triedy I.GDMPS, od zajtra – 4. októbra 2021 /pondelok/ do 11. októbra 2021 vrátane prerušujem prezenčné vyučovanie len v triede I.GDMPS a nariaďujem dištančné online vyučovanie cez MS Teams podľa riadneho rozvrhu hodín. Prosím zákonných zástupcov, aby zabezpečili prítomnosť svojich detí na hodinách z domu. Návšteva dištančných hodín je povinná.

            Všetci žiaci triedy I.GDMS, okrem tých, ktorí si uplatňujú výnimku z karantény, idú do 10 dňovej karantény. Aj žiaci s výnimkou z karantény sa vzdelávajú dištančne z domu.

            Ing. Mgr. Roumiana Karaivanová

            riaditeľka školy