• Druhé kolo prijímacích skúšok na denné štúdium na rok 2021/2022

          • Po I. kole prijímacích skúšok máme len 1 voľné miesto v odbore 2697 K mechanik elektrotechnik. Prihlášku posielajte poštou alebo prineste osobne najneskôr do 9. júna 2021.  

            Druhé kolo -  písomná prijímacia skúška sa bude konať 22. júna 2021 o 8:00 h na Vazovovej 12.

          • Oznam

          • Od 24. mája 2021 /pondelok/ sa  Bratislava nachádza v II. stupni ostražitosti. Žiaci na hodinách TŠV môžu cvičiť bez obmedzenia v interiéri aj exteriéri. Na hodiny telesnej a športovej vychovy si prineste úbor. 

            Obnovuje sa aj krúžková činnosť pre žiakov, ktorí odovzadlí škole vzdelávací poukaz:

            športový krúžok - utorok až piatok od 12:30 h do 14:30 h. - posilňovňa;

            nemecký jazyk - streda od  13:15 h do 15:15 h. - U8;

            web stránky - pondelok od  13:15 h do 15:15 h. - OU10.

          • Zoznam prijatých žiakov do 1.ročníka šk. rok 2021/2022

          • Pre prečítanie zoznamu prijatých kliknite na obrázok.

            Rozhodnutie o prijatí  dostanete poštou . Poštou posielame aj potvrdenie o nastúpení/nenastúpení.

            Zákonný zástupca žiaka má poslať najneskôr do 25. mája 2021 záväzné potvrdenie o nastúpení žiaka alebo nenastúpení žiaka na štúdium na CSOŠE P.G.Frassatiho cez informačný systém základnej školy EduPage alebo odoslaním naskenovaného tlačiva na e-mail csose@csose.sk , alebo poštou na adresu CSOŠE P.G.Frassatiho, Vazovova 12, 81107 Bratislava. Rozhodujúci je dátum doručenia škole.

            Ak máte otázky môžete volať na 0910 852 307. Pod textom máte aj link na potvrdenie.

          • Sviatok Zoslania Ducha Svätého / Turíce

          • V deň Turíc bol Duch Svätý zjavený ako Tretia Božská osoba Najsvätejšej Trojice a zároveň v tento deň bola Cirkev zjavená svetu. Známych je sedem darov Ducha Svätého – Dar múdrosti, Dar rozumu, Dar rady, Dar sily, Dar poznania, Dar nábožnosti a Dar bázne Božej.
            Duchu Svätý, príď z neba a naplň svojimi darmi naše srdcia i duše

          • Sviatok Nanebovstúpenia Pána - 13. máj (štvrtok)

          • Celý kresťanský svet oslávi v tento deň sviatok Nanebovstúpenia Pána. Tento sviatok slávime 40 dní po Veľkej noci a 10 dní pred Turícami – Zoslaním Ducha Svätého. Pán Ježiš sa na štyridsiaty deň po svojom vzkriesení posledný raz stretol so svojimi učeníkmi a pred ich očami vystúpil do neba a sedí po Božej pravici. Udalosť nanebovstúpenia sa hlboko zapísala do pamäti prvých učeníkov. Svedectvo o nej nachádzame v evanjeliách a v knihe Skutkov apoštolov. Pán Ježiš štyridsať dní po vzkriesení vyviedol svojich učeníkov na Olivovú horu až k Betánii, a ako ich žehnal, vzdialil sa od nich a vznášal sa do neba (Lk 24, 50-51). Ježiš Kristus vystúpil na Nebesia práve na Olivovej hore, aby tam, kde sa začalo jeho utrpenie, začalo sa i jeho oslávenie.