• Uzatváranie známok za 2.polrok

          • Oznamujeme žiakom, že známky za 2. polrok musia byť uzavreté a zapísané do 24.6. do 14:00 hod. 

            Prosíme teda všetkých žiakov o zodpovedný prístup k štúdiu, odovzdávanie vypracovaných úloh a vypĺňanie zadaných testov. Zostáva už len necelý mesiac.

          •  Pre deviatakov a ich rodičov

          •  Milí deviataci a  rodičia deviatakov,

            uchádzači o štúdium na našej škole budú prijatí podľa počtu bodov, ktoré získajú za známky z vybraných predmetov základnej školy. Ktoré sú to predmety a ako zavážia pri zostavovaní poradia prijatých uchádzačov si môžete pozrieť v dokumente Kritériá prijatia. Za zaslanie 2 prihlášok na 2 odbory na našu školu dostanú ešte dodatočné body.

            Na Vaše prihlášky, ktoré zasielajte poštou, e-mailom alebo elektronicky cez informačný systém EduPage, čakáme do 26. mája 2020.

            O prijatí každej prihlášky Vás budeme telefonicky informovať a súčasne oznámime Váš kód, pod ktorým sa neskôr nájdete na našej webovej stránke.

            Výsledky prijímacieho konania budú zverejnené na bráne školy a na webovej stránke školy najneskôr dňa 27. mája 2020 do 14.00 hodine. Prijatým uchádzačom príde rozhodnutie poštou na adresu uvedenú na prihláške (v prípade uvedenia e-mailovej adresy zákonného zástupcu na prihláške na štúdium aj e-mailom).

            Zákonný zástupca uchádzača do 4. júna 2020 doručí na adresu CSOŠE P.G.Frassatiho, Vazovova 12, 81107 Bratislava Záväzné potvrdenie o nastúpení/nenastúpení žiaka na štúdium. Formulár dostane  poštou súčasne s rozhodnutím o prijatí na štúdium, prípadne si ho môže stiahnuť zo stránky školy.

            Okrem zaslania poštou je možné podpísaný a naskenovaný formulár poslať e-mailom csose@csose.sk.

             

            Tešíme sa na Vás!

          • Vyhláška 508/2009

          • Skúška z vyhlášky 508/2009 pre končiace ročníky sa bude konať v termíne 22.6. - 26.6.2020. Prihlášky treba poslať elektronicky na zuzana.almasiova@csose.sk do 22.5.2020. Potvrdenie od lekára elektronicky do 17.júna 2020 a originály so sebou v deň konania skúšok. Presný dátum skúšok ešte upresníme.

          • Sviatok Zoslania Ducha Svätého – Turíce

          • V deň Turíc (sedem týždňov po Veľkej noci) sa Kristova Veľká noc završuje vyliatím Ducha Svätého, ktorý je zjavený, daný a udelený ako Božská osoba. V tento deň je plne zjavená Najsvätejšia Trojica a zároveň bola cirkev zjavená svetu. Oslávením Ježiša Krista a zoslaním Ducha Svätého Boh nám otvoril bránu večného života. Prijatie tohto veľkého daru nám pomôže rásť v láske a vo viere.

          • Nanebovstúpenie Pána, prikázaný sviatok

          • Nanebovstúpenie Pána, prikázaný sviatok - štvrtok 21.5.2020

            Ponúkame možnosti sledovať:

            16:00 hod. Svätá omša (celebrant Mons. Jozef Haľko, biskup) na webe zkss.sk alebo priamo na Facebookovej stránke https://facebook.com/zkss.sk/videos/

            7:00 hod., 12:00 hod., 18:30 hod. Svätá omša, priamy prenos z kaplnky TV LUX

          • ZKŠS ponúka spoločný duchovný program

          • Počúvanie Slova - pondelok 25. 5. o 16,00 hod. (P.  Mgr. Ing. Jozef Garaj CM), Kostol sv. Vincenta de Paul, Bratislava - Ružinov.  

            Svätý ruženec - utorok 26.5. o 16,00 hod. (P. Michal Nižnánsky OSPPE), Bazilika Sedembolestnej Panny Márie, Šaštín.

            Svätá omša - štvrtok 28.5. o 16,00 hod. (celebrant P. Michal Nižnánsky OSPPE), Bazilika Sedembolestnej Panny Márie, Šaštín.

          • Pápež František

          • Pápež František, nás v tomto mesiaci zasvätenom Panne Márii, pozýva k modlitbe za povolania a za spoločný zápas s pandémiou. Povzbudzuje nás všetkých pripojiť sa k medzináboženskej iniciatíve vyprosovania konca pandémie spoločným dňom modlitby, pôstu a dobročinnosti - 14. mája 2020.